Abonament Digi Tv Dolce Tv Spania

Instalari Antene Digi Tv Digi Tv Spania Madrid
10 May 2016 BLOG_NUM_COMMENTS

blogs_image_post_detail

ABONAMENT DIGI TV SPANIA oferte si reduceri de preturi, contract si abonament venta receptoare aparate satelit DIGI TV Telekom Tv (Dolce Tv), in toata Spania si Madrid.

Serviciu profesional de montaj, reparare, instalare, pozitionare, orientare antena parabolica. Folosim aparatura profesionala, meditoare de ultima generatie pentru un semnal optim atat pe timp frumos cat si pe vreme rea in conditii de nori si ploaie.

Lucram doar cu materiale originale din magazine specializate la preturi accesibile si cu garantie. Instalarile se pot realiza atat cu materialul nostru cat si cu materialul clientului.

Vindem echipamente prin satelit pentru receptionarea canalelor, programelor Romanesti pe teritoriul Spaniei. Platformele de televiziune prin satelit cu acoperire pe teritoriul Spaniei sunt urmatoarele:

DIGI TV de la Rcs- Rds cu receptoare Standard si in format HD de inalta definitie cu o calitate superioara a imaginii si sunetului.

TELEKOM TV fosta platforma Romtelecom Dolce Tv la fel disponibila cu aparate SD si HD

FOCUS SAT  de la UPC la fel disponibila cu decodoare SD si HD

Facem livrari de echipamente in toate zonele din Spania prin curier rapid in doar 48 ore.

Pentru oferte si comenzi, precum si alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon  692-586-972

Pentru pagina web oficiala CLICK AICI

Publicidad
Publicidad