PREVIOUS_POST
NEXT_POST

L'obligació de ser positiu a totes hores

Cristina Gómez cristinagig
20 Aug 2019 BLOG_NUM_COMMENTS

blogs_image_post_detail

L'obligació de ser positiu a totes hores


No m'havien dit com ser i sentir-te positiu en circumstàncies adverses, però si repetides vegades: sigues positiu!
 Així sense més, com si fos una obligació. Si estàs l'atur i algú et diu això tens tot el dret a enviar-lo a pastar fang. Perquè no sap fins a quin punt pots enfonsar-te, a tots nivells.
No parlo de l'econòmic només, sinó de no veure la llum al final de tunel i no saber quan acabarà aquesta incertesa. I al veure que cada dia fas esforços, recerques, noves recerques, cursos, etc...i tot segueix inamovible. Però et continuen repetint: sigues positiu home! 


Lo de ser un "fals positiu" no va enlloc, no té cap mena de finalitat. Semblar més alegre? un ha de voler estar bé es clar, però amb això no n'hi ha prou.
Les mateixes persones que et diuen aquestes estupides de "slogan barato", no faríen ni la meitat que tú i potser ni tant sols trobaríen forces per lluitar cada dia, llevar-se d'hora i no parar de traçar plans per obtenir resultats. El sector on treballaves s'ha ensorrat també i ara et cal reinventar-te i veure a on hi ha més possibilitats.
Sincerament, no crec que el temps posi rés al seu lloc ni que tothom tingui el que es mereix. Tot va com va, és qüestió d'esforç i de sort .
Hi ha gent molt vàlida a l'atur o en feines irrisòries (on segurament no poden donar el millor d'ells) i gent amb molt bones maneres i contactes, però poc eficients cobrant bon sou.
Així són les coses. I malgrat que l'actitud sigui molt important, s'ha de tenir un mínim de comoditat per poder ser positiu. 

Cristina Gomez.

Publicat a la Vanguardia 5 de maig 2019.  el PEriodico 1 de maig 2019 (Cartes del Lector)

Publicidad
Publicidad