PREVIOUS_POST

Digi TV Spania , Receptor Digi Tv Hd cu 12 luni Gratis

Alex Badea Antene Abonament Aparate Digi Tv Focus Sat Dolce Spania
13 Feb 2020 BLOG_NUM_COMMENTS

blogs_image_post_detail

Receptor Digi Tv Spania - Televiziune Romaneasca cu receptor, aparat Digi Tv Hd in promotie cu primele 12 luni de vizionare incluse in pretul receptorului. Receptorul este HD cu functie de inregistrare pe stick pentru a putea inregistra emisiunile favorite. Se receptioneaza pachetul de canale complet, aproximativ 230 de canale (hbo-uri, cinemax-uri, film now, axn-uri, digi sport-uri, film box-uri, bolywood, canale adulti, documentare, etc) inclusiv canalele unguresti din grila.

Dupa cele 12 luni de vizionare incluse se plateste abonament Digi Tv de doar 3€ / luna (35€/an). Nu exista permanenta sau alte costuri ascunse. Mai multe informatii suplimentare precum si alte servicii si oferte gasiti pe pagina noastra DIGITVINSPANIA.ES.

Suntem lideri pe piata in domeniul telecomunicatiilor cu o experienta de peste 12 ani. 

Facem contracte si la Telekom Romania, Focus Sat si Orange Tv. Inlocuim aparate defecte, adaugam receptoare la contractul abonatului, gestionam plati si facem reincarcari la Focus Sat. 

Oferim servicii de reparatii si instalari de antene parabolice in toata comunitatea de MADRID.

Livram echipamente satelit Digi Tv, Focus-Sat, Telekom Dolce Tv in toata Spania in doar 24 ore direct la usa dumneavoastra.

Detalii suplimentare pe pagina web Digi Tv Spania publicata un pic mai sus.

Publicidad
Publicidad